Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje recept
Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje recept

Pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje


Ingrediënten


Bereidingswijze


De bereiding is zeer simpel en bestaat uit het samen malen en mengen van het zout met de peper. Door deze samen in het molentje te malen verdwijnen de grotere zoutkristallen en wordt alles zeer homogeen gemengd. Zo maken we pezo ! Alleen met hoogwaardige zouten en pepers. Gebruik a. u. b. geen chemisch keukenzout uit de fabriek !

De bedoeling is dat je verschillende soorten peper gaat gebruiken, ieder in de eigen mengeling. Dit geeft tekens weer een andere pezo.

Probeer ook eens met het toevoegen van Look korrels, of dragon, of paprika, of Cayenne peper het is de bedoeling dat je eigen mengsels gaat ontwikkelen. Dit uit budgettaire en culinaire redenen. Betaal geen 3.95 Euro meer voor een strooibusje van 30 gram, maak het zelf in porties van 125 gram, voor minder dan 2 Euro !

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pezo, een mengeling van peper & zout in een strooibusje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven