Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosti-rondjes recept
Rosti-rondjes recept

Rosti-rondjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en was de aardappels en rasp ze met een grove rasp in sliertjes.
Schep knoflook, peterselie en theelepel zout en peper door de sliertjes.

Verhit een laagje olie in een koekenpan en schep er met tussenruimte bergjes aardappel in.
Duw ze iets plat.
Bak ze tot ze goedbruin en knapperig zijn.
Laat uitlekken op keukenpapier

Allergenen Informatie

Voor dit rosti-rondjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven