Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roti met kip-aardappel-kousebandvulling recept
Roti met kip-aardappel-kousebandvulling recept

Roti met kip-aardappel-kousebandvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de groenten schoon dus de aardappels en kousenband in kleine stukken snijden. Aan de slager kan je vragen of hij de kippenbouten in kleine stukken wilt snijden zodat je niet zelf hoeft te hakken. De aardappels kook je tot je kan prikken (reguliere kooktijd). Dan doe je in een grote wok wat olie met de in blokjes gesneden uien en knoflook. Dan ga je de kip aanbakken net zo lang tot alle kanten bruin zijn. Dan roerbak je de kousenband en de voorgekookte aardappels even met de kip mee. Als je dat gedaan hebt, dan voeg je de massala toe en laat je het geheel even pruttelen. En om het af te blussen, voeg je een klein kopje water toe. Dit laat je even met de deksel pruttelen en roer je af en toe even om zodat het niet kan gaan plakken aan de bodem. Vervolgens pak je de koekenpan en doe je daar ook een beetje olie in. Daarin bak je de voorgebakken roti. Dan doe je op de kant die na je toe ligt ook een beetje olie, keer je de roti om en bak je de andere kant ook. Dit doe je net zo lang tot je alle roti's heb gebakken. Tegen de tijd dat je de tafel enzo heb gedekt en iedereen aan tafel zit, is je rotisaus klaar en kan het op tafel. Het lekkerste is roti eten met je handen en je kan er eventueel smabal bij maken of kopen bij de toko.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit roti met kip-aardappel-kousebandvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven