Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tiroler Gröstl recept
Tiroler Gröstl recept

Tiroler Gröstl


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappels, laat ze even afkoelen, schil ze en snijd ze in plakjes (of zorg dat je de dag ervoor meer aardappelen hebt gekookt). Pel ui en snipper deze. Bak de uien in een grote pan met een beetje boter.

Voeg de blokjes vlees, het spek, zout, peper en marjolein toe aan de uien. Daarna de aardappelschijfjes erover verdelen en het geheel ongeveer 10 minuten zachtjes bakken.

Bak ondertussen 4 spiegeleieren.

Bestrooi de Gröstl met de peterselie en garneer elke portie met een gebakken ei.

Tiroler koolsalade is hier lekker bij.

Allergenen Informatie

Voor dit tiroler gröstl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven