Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenslapjes in mosterd-biersaus recept
Varkenslapjes in mosterd-biersaus recept

Varkenslapjes in mosterd-biersaus


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Strooi wat zout en peper over de varkenslappen. Verhit de boter in een pan en bak hierin de varkenslappen rondom bruin. Voeg dan het bier, mosterd en de suiker toe en breng dit aan de kook. Draai dan de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat het vlees in ongeveer 45 minuten zachtjes gaar sudderen. Haal dan het vlees uit de pan en leg het op een schaal. Roer in een kopje de ma´zena met de koffieroom tot een papje en bind hiermee de saus. Geef de saus er apart bij. Lekker met gekookte aardappelen en witte kool.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenslapjes in mosterd-biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven