Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wortelzoetzuur recept
Wortelzoetzuur recept

Wortelzoetzuur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gooi het vocht van je augurken of zilveruitjes niet weg, er is van alles mee te doen. B. v. zelf zoetzuur maken.
Snijdt de winterwortel heel fijn (jullienne). Kook het augurkenvocht, doe ondertussen de fijngesneden wortel in de augurkenpot. Giet het kokende vocht op de wortel en laat een paar dagen staan. Een heerlijk ingredient voor salades of bijgerecht bij rijst of boerenkool.

Allergenen Informatie

Voor dit wortelzoetzuur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven