Bulgogi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Snijd het vlees in hele dunne plakjes.
  2. Dit gaat beter als het vlees iets bevroren is.
  3. Mix alle ingrediënten in een kom en voeg het vlees toe.
  4. Marineer alles minimaal 1 uur.
  5. Warm een tafelgrill voor en leg het vlees er in kleine porties op.
  6. Laat het vlees grillen totdat het gaar is.
  7. Haal het vlees van de grill en leg er een andere portie op.
  8. Serveer het vlees met sla en sesambladeren.
  9. De Koreanen nemen een blaadje sla, leggen het vlees erop, smeren er wat rode pepersaus of op en vouwen het blad samen.
  10. Vervolgens steek je het hele pakketje in je mond.
  11. Als extra kun je ook nog wat hele knoflookteentjes en shiitake paddestoelen mee grillen die je vervolgens ook in het slablaadje rolt en opeet.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Bulgogi

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bulgogi
VariatieAantalGang
Bulgogi marinade1Sauzen en marinades
Bulgogi1Bijgerechten
Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)1BBQ

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bulgogi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Je kan het vlees toch ook gewoon in de gril pan doen?! zoja, moet er dan olie in?
superjunior 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
436 kcal
21%1744 kcal
Vetten
64 g.
92%256 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bulgogi