Caesarsalade-wraps voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en dep ze droog.
- Bak ze in hete ca. 5 minuten aan iedere kant.
- Breng ze op smaak met en en laat afkoelen.
Was de bieslook en snijd hem fijn. - Pel de knoflook en pers hem uit.
Rasp de schil van een 1/2 . - meng de bieslook, de knoflook en de citroenrasp met de en de .
- Breng de saus op smaak met en .
Snijd het geroosterde in blokjes. - Rooster deze in de hete en laat afkoelen.
- Was de sla en snijd hem in dunne reepjes.
Halveer de over de lengte en snijd in dunne plakjes. - Meng de toast, de sla en de kip met de en de saus (op 8 eetlepels na)
Bestrijk iedere wrap met 1 eetlepel saus en doe er wat ceasarsalad op.
Laat rondom een randje vrij.
Rol de op en snijd ze schuin doormidden. - Wikkel ze in vetvrij papier en bind ze vast met keukengaren.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood en wraps
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus en brood
- yoghurt, brood, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
- Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en brood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 29 kcal | 1% | 464 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |