Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
- Pan
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en rasp deze fijn.
Schil de en rasp deze fijn.
Was de bieslook en en hak deze zeer fijn.
Maak de prei schoon en snij deze in ringen.
Snijd het vlees in kleine blokjes.
Zet een pan met water op het vuur en kook het vlees hierin gaar.
Wrijf de met en fijn in een vijzel tot een mooie kruidenpasta.
Verhit wat in de wok en fruit de kruidenpasta licht aan tot deze begint te geuren.
Voeg het vlees erbij met de , fijngewreven kruiden, taoco, , fijngesneden bieslook en prei, laat dit even doorkoken.
Ketjap, en toevoegenen even de kook er over tot de gaar zijn. - Doe het in een schaal en garneer het met reepjes omelet en vruchtjes naar keuze.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)42u
-
Recept
Mihoen shanghaimi (mihoen met hamlappen, garnalen en groenten)41u15m
-
Recept
Babi djahe dua (varkenshaas in bananenblad met saus)450m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
-
Recept
Babi joti (varkenshaas met bier)455m
-
Recept
Varkenshaas met peultjes420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- olie en bouillon kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 375 kcal | 18% | 1500 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |