Cah Sajoer (speklapjes, tahoe, champignons en taugé)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Rasp
Bereidingswijze
- Snij de in blokjes.
Maak de schoon en snij deze in ringetjes.
Maak de schoon en snij deze in stukjes.
Maak de taugé schoon en laat deze goed uitlekken.
Maak de schoon en snij deze in stukjes.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Was de en hak deze zeer fijn.
Verhit wat in de wok en bak de licht aan.
Deze moeten gaar zijn en gaan drijven.
Haal de uit de wok.
Snij de speklapjes in stukjes en fruit deze met de , en de .
Voeg dan de toe.
Voeg na 5 minuten de en de toe.
Schep het geheel goed door en bak het geheel regelmatig aan.
De erin mengen en laat het geheel even stoven.
Voeg dan de blokjes , taugé, , , de en naar smaak toe.
Laat nog even sudderen, maar laat de taugé niet slap worden.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Cah Rebung (varkenshaas met bamboe en garnalen)450m
-
Recept
Daging babi taugé (hamlapjes met taugé en een zoet sausje)445m
-
Recept
Pittig-zoete speklapjes van de BBQ430m
-
Recept
Pittige speklapjes445m
-
Recept
Gemarineerde varkensvlees met taugè41u25m
-
Recept
Tartaartje met gebakken champignons en Tauge410m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in selderie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- bouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1464 kcal | 73% | 5856 kcal |
Vetten | 49 g. | 70% | 196 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 2% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |