Cah Tahoe (tahoe met garnalen in een sausje)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Rasp
Bereidingswijze
- Maak de schoon en pel deze.
Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de schoon en snij deze in dunne ringetjes.
wassen en droog deppen.
Snij de in plakken.
Verhit de en frituur de plakken hier in tot deze lichtbruin zijn van kleur.
Laat de goed uitlekken.
Ver hit een klein beetje in de wok.
Fruit de , en licht aan.
Voeg de toe en bak deze even mee.
De erbij gieten.
Voeg de en de kruiden toe.
Schep het geheel goed door en verhit het geheel tot het weer kookt.
Op het laatst de taugé erbij mengen en nog een paar minuten zachtjes doorverwarmen.
Heet serveren met witte rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sambal goreng tahoe peteh (tahoe met petehbonen)445m
-
Recept
Tahoe bakso (gevulde gestoomde tahoe)440m
-
Recept
Cah Tauge Pedis (pittige tauge met bouillon)445m
-
Recept
Tahoe boemboe pedis (zeer pittig gekruide tahoe)450m
-
Recept
Cah Kol Cina (Chinese kool met kippenbouillon)445m
-
Recept
Dadar tahoe tiga (pannenkoek van tahoe met ui)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon en olie
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in tahoe en ketjap manis
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 73 kcal | 3% | 292 kcal |
Vetten | 1 g. | 2% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |