Ingrediënten

+ -
print

Garnering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakvorm
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Pak een 19 bij 29 cm bakvorm en vet deze in.
  2. Je kan ook bakpapier gebruiken, dan is het ook gemakkelijker om de cake later uit de vorm te krijgen.
    Doe de en gecondenseerde in een pannetje op laag vuur.
  3. Kook dit al roerende tot de helemaal gesmolten is.
  4. Laat dit even afkoelen.
    Verkruimel de koekjes en snijd de banaantjes in vieren.
    Roer alle ingrediënt goed door elkaar in een grote kom.
    Doe het mengsel in een cakevorm en druk stevig aan.
  5. Strooi er wat overheen.
  6. Laat een uur stijf worden in de koelkast.
    Voor het snijden een half uur buiten de koelkast laten staan.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Cake zonder bakken met snoepbanaantjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Ik heb het vandaag gemaakt. Erg makkelijk te maken en ook leuk om met de kinderen te maken. Het is wel erg zoet maar het is zeker lekker!
Kristel 12 juli 2013
Gaan we zeker een keer uitproberen, lijkt me een erg leuk recept.
azuro 30 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
19 kcal
0%456 kcal
Vetten
4 g.
6%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cake zonder bakken met snoepbanaantjes