Canederli

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd het brood in kleine blokjes en doe deze in een schaal.
  2. Klop de met de , giet het mengsel over het brood en laat het 20 minuten staan.
  3. Roer af en toe.
  4. Snijd het in kleine dobbelsteentjes.
  5. Hak de en de fijn.
  6. Bak het uit, voeg de en de helft van de toe en laat dit 2 minuten meebakken.
  7. Snijd de in kleine blokjes en roer deze samen met de rest van de door het spekmengsel.
  8. Zeef de boven het mengsel.
  9. Breng het geheel op smaak met , en de geraspte .
  10. Breng vervolgens circa 1,5 liter water aan de kook.
  11. Vorm met droge handen 10 gelijke balletjes en kook ze gaar.
25
25
25

Variaties op Canederli

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Canederli
VariatieAantalGang
Canederli met spinazie en kaas in boter-saliesaus1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • witbrood en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • salami en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Canederli heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Nog wat prei erbij en ik ga ze bakken in de pan. Dat kan niet anders dan superlekker uitdraaien.
Noedel 19 november 2013
Beetje raar recept, wat gebeurt er met het broodmengsel?
Hans 12 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
627 kcal
31%2508 kcal
Vetten
39 g.
56%156 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
43 g.
16%172 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Canederli