Cannelloni met kip en kruidenkaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Miekkslook
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Snij de in kleine stukjes en roerbak deze in de pan.
- Als ze gaar zijn het gas laag draaien, de kruiden roomkaas er doorheen roeren en laten smelten.
De roerbakken en kleinsnijden/hakken (of de bevroren laten ontdooien en kleinsnijden/hakken) Roer de door de gare kip. - Daarna draai ik het gas eronder weg.
Verdeel de sugosaus over 6 éénpersoons ovenschaaltjes (of een grote) en meng alvast de geraspte door de crème-fraîche in een schaaltje. - Dit is een hele snelle manier om een bechamelsaus te maken ;)
De lasagne vellen loshalen en in een pan met (lauw) water leggen. - Zo kun je ze het makkelijkst stuk voor stuk pakken om te vullen.
- Leg op ieder lasagne vel wat van het kip/spinaziemengsel en rol deze dicht tot een cannelloni, twee in ieder schaaltje.
- Maak de schaaltjes oven-klaar door de bechamelsaus erover te verdelen.
De schaaltjes gaan de oven in, voorverwarmd op 180 graden. - Na 20-30 minuten is de metamorfose voltooid en kan het smullen beginnen :)
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruidenroomkaas en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 116 kcal | 5% | 696 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 18 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 4% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 6 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |