Ingrediënten

+ -
print

Naar behoefte:

Voor de tomatensaus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de , zeer klein gemaakte , en tot een massa.
  2. Maak langwerpige gehaktballetjes en vul hiermee de cannelonibuisjes.
  3. Leg deze in een ovenschaal met een halve cm.
  4. ruimte ertussen.
  5. De saus:
  6. Bak het gehakt rul in een beetje olie, voeg de 2 gesnipperde toe.
  7. Bak tot de glazig worden en voeg de en het toe.
  8. Fruit ook nog even de mee, blus daarna af met water.
  9. Giet de saus over de canneloni.
  10. Deze moet onder staan. 40 minuten op 180°C in het midden van de voorverwarmde oven plaatsen.
  11. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Canneloni met rundergehakt in tomatensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Dat staat al in het recept: gehakballetjes l a n g w er p i g maken. ;)
13 februari 2016
Heel leuk en lekker cannaloni, maar kan iemand mij vertellen hoe je dat gehaktmengsel erin krijgt zonder de neiging te krijgen het tegen je tegeltje te kwakken? Dat houd mij namelijk tegen er weer aan... Lees reactie
10 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
286 kcal
14%1144 kcal
Vetten
14 g.
20%56 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Canneloni met rundergehakt in tomatensaus