Carrot cake volgens BBC maar dan zonder walnoten (voor 26 cm springvorm)
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van zvirovski
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Oven
Bereidingswijze
- Verhit oven voor op 160°C.
- Vet een springvorm in.
Mix alles voor de cake (behalve de ) goed door elkaar. - Roer de er door.
Doe het mengsel in de springvorm en bak voor 1 uur en 15 minuten. - Een satéprikker moet er schoon uit komen.
- Laat helemaal afkoelen.
Voor de frosting: - sla de zachte roomkaas, en zachte boter luchtig met een mixer en verdeel over/tussen de cake.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker en basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- roomboter en roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in monchou
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter, monchou, roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 506 kcal | 25% | 6072 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 3 g. | 18% | 36 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 6% | 24 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 13% | 0 g. |
Koolhydraten | 50 g. | 19% | 600 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 46 g. | 51% | 552 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 24 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |