Casselerrib met bieslookroom

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Vijzel
  • Pan
  • Grote schaal

Bereidingswijze

  1. Pel de en snijd ze in vieren.
  2. Breng de in een grote pan met 2 liter water, 1/2 theelepel , de en de aan de kook.
  3. Voeg het vlees toe en laat ca. 1 uur zachtjes koken.
  4. Was de aardappels grondig.
  5. Was de peen en laat er een klein stukje groen aanzitten.
  6. Maak de schoon en was ze.
  7. Leg de aardappels na ca. 35 minuten gaartijd in de pan bij het vlees.
  8. Voeg de peen na ca. 45 minuten gaartijd toe en de ca. 3 minuten voor het einde van de gaartijd.
  9. Was de en dep hem droog, leg een paar stelen opzij voor de garnering en snijd de rest in fijne ringetjes.
  10. Stamp de roze fijn met een vijzel.
  11. Neem het vlees uit de pan en laat het gewikkeld in aluminiumfolie rusten.
  12. Breng 400 milliliter van de vleesbouillon met de aan de kook.
  13. Laat de saus op hoog vuur ca. 5 minuten inkoken.
  14. Breng op smaak met , en een klein beetje .
  15. Klop de en roer er 4 eetlepels saus door.
  16. Haal de saus van het vuur.
  17. Roer de , de bieslooksnippers en de roze erdoor.
  18. Giet de groenten en aardappels af, verwijder de , de en de .
  19. dde in dunne plakken en leg op een grote schaal.
  20. Schik de groenten rondom het vlees en giet erwat saus over.
  21. Garneer met de overige en serveer de rest van de saus er apart bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
395 kcal
19%1580 kcal
Vetten
16 g.
22%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
44 g.
16%176 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casselerrib met bieslookroom