Casselerrib met bosuitjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
- Bereiden
- Kookboek van Pandaliesje
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bosui in ringen snijden.
Boter in pan smelten.
Er door roeren:
peper
honing
citroensap
deel van de bosui toevoegen 2 minuten bakken.
Casselerrib inwrijven met gemberpoeder.
In pan 4 minuten zachtjes bakken.
Halverwege keren.
Casselerrib op schaal leggen.
Rest van de bosui erover strooien.
Aan bakvet sinaasappelsap toevoegen en 1/2 deciliter heet water.
Aan de kook brengen en over de casselerrib schenken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tortilla met gemengde sla en reepjes casselerrib425m
-
Recept
Casselerrib met ananas en lente-uitjes42u
-
Recept
Asperges met casselerrib41u30m
-
Recept
Gebraden casselerrib en chili-kalkoenfilet41u15m
-
Recept
Casselerrib met savooiekool41u30m
-
Recept
Casselerrib met zoete aardappels41u40m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 81 kcal | 4% | 324 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |