Casselerrib met macadamiakorst en asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
    Smelt 1 eetlepel in een pan.
    Rasp de kaas en snijd ze fijn
    Hak de grof en verkruimel het .
  2. meng de , de kaas, de , de en het .
    Maak de peterselie en de schoon en snijd ze fijn.
  3. Houd een beetje peterselie apart om te garneren.
  4. Meng de en de peterselie door het kruimelmengsel.
  5. Breng op smaak met en .
    Dep de droog en leg hem in een grote braadslede.
  6. schenk 250 ml heet water in de braadslede.
  7. Bak de circa 45 minuten in de oven.
    Maak de schoon.
  8. Snijd de houtachtige uiteinden af en schil de witte .
  9. Maak de schoon, snijd ze in parten en verwijder de zaadlijsten.
    Schil de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in ruim water.
    Neem de ca. 15 minuten voor het einde van de baktijd uit de oven.
  10. Verdeel het kruimelmengsel over het vlees en druk voorzichtig aan.
  11. Zet de terug in de oven en bak nog ca. 15 minuten.
    Kook de witte in een pan met ruim water met wat en de in 12-15 minuten gaar, Voeg de groene na circa 5 minuten toe en kook ze mee.
    Breng in een pan de sausmix met 150 ml koud water en 150 ml aan de kook.
  12. laat kort koken.
  13. Neem de pan van het vuur en laat 50 gram in de saus smelten.
    Giet de aardappels af.
  14. Verhit 1 eetlepel in een pan en bak de aardappels er omscheppend kort in.
    Neem de uit de oven en snijd in plakken.
    Verdeel de , de en de aardappels over de borden.
  15. Garneer met de peterselie en de tomaat.
    Schenk de hollandaisesaus eroverheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • boter en brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • brood kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
355 kcal
17%1420 kcal
Vetten
18 g.
25%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
47 g.
18%188 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casselerrib met macadamiakorst en asperges