Verwarm de oven voor op 175 graden.
Smelt 1 eetlepel in een pan.
Rasp de kaas en snijd ze fijn
Hak de grof en verkruimel het .
meng de , de kaas, de , de en het .
Maak de peterselie en de schoon en snijd ze fijn.
Houd een beetje peterselie apart om te garneren.
Meng de en de peterselie door het kruimelmengsel.
Breng op smaak met en .
Dep de droog en leg hem in een grote braadslede.
schenk 250 ml heet water in de braadslede.
Bak de circa 45 minuten in de oven.
Maak de schoon.
Snijd de houtachtige uiteinden af en schil de witte asperges(500 gram)(500 gram).
Maak de tomaten(2) schoon, snijd ze in parten en verwijder de zaadlijsten.
Schil de aardappels en kook ze afgedekt ca. 20 minuten in ruim water.
Neem de casselerrib(1 kilo) ca. 15 minuten voor het einde van de baktijd uit de oven.
Verdeel het kruimelmengsel over het vlees en druk voorzichtig aan.
Zet de casselerrib(1 kilo) terug in de oven en bak nog ca. 15 minuten.
Kook de witte asperges(500 gram)(500 gram) in een pan met ruim water met wat zout(1 stuk) en de suiker(1 theelepel) in 12-15 minuten gaar, Voeg de groene asperges(500 gram)(500 gram) na circa 5 minuten toe en kook ze mee.
Breng in een pan de sausmix met 150 ml koud water en 150 ml melk(150 milliliter) aan de kook.
laat kort koken.
Neem de pan van het vuur en laat 50 gram boter(50 gram) in de saus smelten.
Giet de aardappels af.
Verhit 1 eetlepel boter(50 gram) in een pan en bak de aardappels er omscheppend kort in.
Neem de casselerrib(1 kilo) uit de oven en snijd in plakken.
Verdeel de casselerrib(1 kilo), de asperges(500 gram)(500 gram) en de aardappels over de borden.
Garneer met de peterselie en de tomaat.
Schenk de hollandaisesaus eroverheen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in brood
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
boter en brood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
brood kan sporen bevatten van noten en Allergie in noten
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in brood
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.