Verhit de boter(25 gram)(25 gram) in een koekepan en fruit de uiringen zachtjes bruin, leg de plakken casselerrib(4 gram) op de ui(1 stuk)(1 stuk) en schenk de wijn(1 deciliter) erbij.
laat het vlees (afgedekt) zachtjes in 30 minuten gaar worden,
Maak intussen de saus:
Pel en snipper de ui(1 stuk)(1 stuk).
Laat de zuurkool(100 gram) uitlekken en snipper hem heel fijn.
Verhit de boter(25 gram)(25 gram) in een steelpan en fruit de uisnippers zachtjes bruin, roer de bloem(1 eetlepel) en de boiullonpoeder erdoor en verhit het uimengsel nog 1 minuut.
Schenk al roerende scheutje voor scheutje de yoghurt(0,125 liter) en de slagroom(0,125 liter) erbij en laat de saus, nog steeds roerend, binden.
Roer de zuurkool(100 gram) en de peperkorrels(1 eetlepel) door de saus en laat hem zachtjes ca. 10 minuten pruttelen, roer af en toe.
Breng de saus op smaak met zout(1 stuk).
Leg de casselerrib(4 gram) op een schaal en schep de uiringen erover.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Gluten
wijn en bouillonpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en bouillonpoeder
Koemelk
boter, boter, bouillonpoeder, yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, yoghurt, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Lactose
boter, boter, yoghurt, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonpoeder
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.