Ceylon beef smore (pittig gekruid rundvlees)
- Herkomst India
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Braadpan
Bereidingswijze
- Snijd het vlees aan alle zijden iets in.
Maak de schoon en snijd deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in dunne plakjes.
Snijd de zeer fijn.
Doe het vlees in een ruime braadpan en giet er 2/3 van de bij.
Voeg dan de andere ingrediënten toe, behalve de rest van de en de bakolie en meng het geheel goed door elkaar.
Breng het aan de kook en laat het op middelhoog vuur sudderen tot het vlees gaar is (± 1 uur).
Voeg dan de rest van de en wat water toe en laat het nogmaals 15 minuten sudderen.
Verhit de in een bakpan en neem alleen het vlees uit de braadpan.
Laat het vlees even uitlekken en bak het in de aan alle kanten bruin.
Doe het vlees en de bij de rest in de braadpan en meng alles goed door elkaar.
Snijd het vlees vlak voor het serveren in plakken en serveer die in of naast de saus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
-
Recept
Pittabroodje met gekruid gehakt430m
-
Recept
Boemboe Bali rundvlees (heet gekruid rundvlees)43u50m
-
Recept
Gulai bagar (pittig gekruid lamsvlees)41u
-
Recept
Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)42u
-
Recept
Sambal goreng kreni (pittig gekruid gehakt)455m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 252 kcal | 12% | 1008 kcal |
Vetten | 5 g. | 8% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |