Champignon ragout
- Herkomst Nederland
- Categorie Sauzen en marinades
- Ragout recepten
- Bereiden
- Kookboek van patty71
- 5 reviews
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Pel de en snipper deze.
- Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes.
- Verhit een beetje van de in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min.
- Smelt de rest van de in een steelpan en roer er de door en laat het heel even zachtjes pruttelen.
- Schenk al roerend de erbij en verkruimel het bouillontablet erboven.
- Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is.
- Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken.
- Serveer met rijst.
Ook lekker om te maken
Variaties op Champignon ragout
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Champignon ragout | 1 | Warm |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (5)
Champignon ragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 80 kcal | 4% | 320 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |