Champignon ragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Pel de en snipper deze.
  2. Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukjes.
  3. Verhit een beetje van de in een koekenpan en bak de gesnipperde uien en de paddenstoelen op laag vuur in ongeveer 5 min.
  4. Smelt de rest van de in een steelpan en roer er de door en laat het heel even zachtjes pruttelen.
  5. Schenk al roerend de erbij en verkruimel het bouillontablet erboven.
  6. Blijf roeren tot de saus glad en gebonden is.
  7. Roer dan het paddenstoelenmengsel door de saus en laat het op een laag vuur nog een paar minuten inkoken.
  8. Serveer met rijst.
25
25
25

Variaties op Champignon ragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Champignon ragout
VariatieAantalGang
Champignon ragout1Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Champignon ragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 5 recensies
RESET

Wat een heerlijk recept en zo makkelijk, heb het net gemaakt en even voor geproefd en die ga ik zo met brood eten en heb dan nog over voor morgen met pasta of rijst <3.
Shirley 8 oktober 2017
Dit is waanzinnig lekker. Heb dit gemaakt met ragout gebakjes en dikkige saus. Je kunt de saus ook gemakkelijk bij de pasta met melk en bloem. Bijvoorbeeld voor tagliatelle. Snel en gezonder dan uit e... Lees reactie
Nipi 17 februari 2015
Het is echt heel lekker!
Chantal 23 februari 2013
Het is echt heel lekker!
Chantal 23 februari 2013
Een ragaout kun je heel makkelijk wel lactose allergie geschikt maken. Neem in plaats van boter plantaardige margarine en in plaats van gewone melk minus l melk en hij is ook geschikt voor lactose all... Lees reactie
Esther Langerak 12 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
80 kcal
4%320 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Champignon ragout