Champignon-roomsoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van c4th
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- in schijfjes snijden en een minuut of 10 koken in wat met een bouillonblokje.
- smelten in de pan.
- Daar de meel doorroeren tot een papje (roux) en dan de / combinatie er door, beetje bij beetje.
- Beetje /, roeren, beetje melkwater, roeren etc.
- Als alle / erin zit 3 bouillonblokjes toevoegen.
- Even doorkoken tot alles goed opgelost is.
- toevoegen, nog even laten trekken en eten maar.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Champignons-roomsoep430m
-
Recept
Asperge-roomsoep41u10m
-
Recept
Roomsoep van sperziebonen440m
-
Recept
Asperge roomsoep420m
-
Recept
Roomsoep met danish blue425m
-
Recept
Asperge roomsoep445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 84 kcal | 4% | 336 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |