Champignonroomsoep

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Houd een tiental kleine apart voor de garnering, of tien halve indien het grote zijn.
  2. Spoel de resterende kort schoon onder stromend water en snijd ze klein.
  3. Fruit ze aan in de met de kleingehakte en de gesnipperde knoflook.
  4. Laat de stoven tot ze al hun vocht afgeven.
  5. Breng ze op smaak met , peper en .
  6. Overgiet ze met en laat alles 15 min.
  7. pruttelen.
  8. Pureer de soep met de mixer en roer de erdoor.
  9. Laat ze 5 min.
  10. doorwarmen.
  11. Neem de pan van het vuur, klop de los in de en bind de soep met het eiermengsel.
  12. Voeg de apart gehouden bij de soep.
  13. Dien onmiddellijk op en garneer elke portie met wat peterselie.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Champignonroomsoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Champignonroomsoep
VariatieAantalGang
Champignonroomsoep2Soepen

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
  • kippenbouillon en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room, melk, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • room, melk, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Champignonroomsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

De soep is niet lekker.
Diana 28 april 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
85 kcal
4%340 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Champignonroomsoep