Champignons met ham-kaasvulling voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakplaat
- Pan
- Oven
- Bakpapier
- Rasp
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor tot 200 graden.
- Maak de schoon.
Draai de steeltjes er voorzichtig uit en hak de steeltjes fijn.
Pel en snipper de sjalotten
Verhit 1 eetlepel olie in een pab. - Bak de champignonhoedjes 2 tot 3 minuten aan beide zijden.
- Neem uit de pan en zet in een ovenschaal of op een met bakpapier beklede bakplaat.
- Verhit 1 eetlepel olie in het bakvet.
- Bak de en de champignonsteeltjes ca 4 minuten totdat al het vocht is verdampt.
Snijd de in blokjs. - Rasp of verbrokkel de grof.
Was de peterselie en schud hem droog. - Leg wat blaadjes apart voor garnering.
- Hak de rest fijn.
Meng de , de , de peterselie en het door het champignon-sjalot mengsel. - Breng op smaak met en .
Bestrooi de champignonhoeden met een beetje en verdeel de -kaasvulling erover. - Bak de 10-15 minuten in de oven.
- Garneer met de rest van de peterselie
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ham-champignonragout voor buffet440m
-
Recept
Minibroodjes met ham en kaas voor buffet440m
-
Recept
Sandwich met brie en ham voor buffet425m
-
Recept
Varkensfilet met champignons voor buffet450m
-
Recept
Ham-wortelwrap voor buffet430m
-
Recept
Salade van aardappel, asperge en ham voor buffet41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
- kaas en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 188 kcal | 9% | 752 kcal |
Vetten | 4 g. | 6% | 16 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |