Charlotte Russe
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Magnetron
Bereidingswijze
- Splits de .
- Gebruik de dooiers voor roerei.
- Week de gelantine in ruim koud water.
- Klop de eiwitten in een beslagkom stijf met 3 eetlepels .
- Bestrijk met een gedeelte van het eiwit de vorm aan de binnenkant.
- Plaats de lange met de suikerkant tegen de eiwitlaag aan.
- Klop de room in een andere kom stijf met de overige , persiksap, de en de klopvast.
- Vul de spuitzak met een gedeelte van de room voor de garnering.
- Verwarm het sap in de magnetron en los hier goed de uitgeknepen gelantine in op.
- Voeg dit al roerende toe aan het roommengsel.
- Schep dit op de eiwitten en meng alles luchtig.
- Vul de vorm en plaats deze enige uren in de koelkast.
- Voeg de garnering toe.
- Ook lekker met paas-of kerstchocolade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Charlotte Russe440m
-
Recept
Charlotte met frambozenijs45u5m
-
Recept
Charlotte au poires412u
-
Recept
Appel-charlotte41u25m
-
Recept
IJs-Charlotte voor buffet420m
-
Recept
Mini-charlotte425m
Variaties op Charlotte Russe
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Charlotte russe | 2 | Nagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 100 kcal | 5% | 400 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 36 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |