Ingrediënten

+ -
print

Benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Week de in ruim koud water.
    Pureer het in grove stukken gesneden 1 , de ,, de en de .
    Breng dit mengsel in een steelpan tegen de kook aan.
  2. Neem de pan van het vuur en verwijder de uit de mangopuree.
    Knijp de uit en roer door de warme puree, roer net zolang tot de is opgelost.
  3. Zet apart.
    Klop de stijf met de .
  4. Spatel er yoghurt en mangopuree door.
    Bekleed ieder soufflébakje ruim met plastic folie.
    Plaats in elk soufflébakje 8 lange waar je de onderkant vaaf snijd ca 1 centimeter.
  5. Plaats ze dicht naast elkaar tegen de rand met de suikerkant naar buiten en de ronde kant naar boven.
  6. Schep het -yoghurt-mangomengsel in het midden en laat aan de bovenkant een 1/2 cm van de lange vrij.
    Laat het taartje minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
    Haal de taartjes met behulp van de plastic folie uit de bakjes en zet ze op een bord en verwijder de folie.
    Leg de dunne plakkenmango in krullen op de taartjes tussen de iets uitstekende lange .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en griekse yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en griekse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
12 kcal
0%48 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Charlottetaartje met mango-yoghurtvulling