Cheesecake met abrikozen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Aluminiumfolie
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een springvorm in (26 cm doorsnede) en bestrooi met bloem.
  2. Laat de uitlekken, houd een aantal apart voor garnering.
  3. Splits de en klop de eiwitten stijf.
  4. Voeg tijdens het kloppen geleidelijk 50 gram toe.
  5. Klop 100 gram en 200 gram tot een zachte crème.
  6. Roer een voor een de eidooiers erdoorheen en voeg de kwark toe.
  7. Meng het vanillepuddingpoeder en het en roer dit door het mengsel.
  8. Spatel voorzichtig in 3 delen het eiwit door het kwarkmengsel.
  9. Schep de helft van het mengsel in de vorm en strijk het glad.
  10. Verdeel de eroverheen.
  11. Dek het af met de rest van het kwarkmengsel Bak de taart in 50-60 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  12. gaar en bruin.
  13. Dek de taart evt.
  14. de laatste 15 minuten af met aluminiumfolie zodat hij niet te donker wordt.
  15. Haal de taart uit de oven en maak hem voorzichtig los van de rand.
  16. Laat de taart in de vorm afkoelen.
  17. Haal voor het serveren de taart uit de vorm, bestrooi met en versier met en de kaneel en de rest van de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bakpoeder
  • suiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, magere kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter, magere kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
141 kcal
7%2256 kcal
Vetten
13 g.
18%208 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake met abrikozen