Cheesecake met frambozen en aardbeiencoulise

Ingrediënten

+ -
print

Voor de basis:

Voor de cream cheese:

Voor de coulis:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Blender
  • Pan
  • Oven
  • Appelboor

Bereidingswijze

  1. De basis
    1.
  2. Laat de op een zacht vuur smelten.
    2.
  3. Mix de tot fijne korreltjes.
    3.
  4. Doe de koekjeskorrels bij de en voeg daar de gesmolten aan toe.
    4.
  5. Druk deze bereiding met de rug van een lepel op de bodem van een springvorm met een diameter van ongeveer 21 cm.
    5.
  6. Zet de springvorm 3 uur in de koelkast.

    De cream-cheesemix
    1.
  7. Bewerk de cream cheese en de met de blender en voeg er vervolgens de aan toe.
  8. Mix opnieuw.
    2.
  9. Voeg er de een na een aan toe en bewerk tot een homogene bereiding. 


    Het monteren van de cheesecake
    1.
  10. Verwarm de oven voor op 150 °C.
    2.
  11. Verwijder het klokhuis van de Pink Lady® met een appelboor.
    3.
  12. Snijd de ongeschilde in ringen.
  13. Snijd de ringen doormidden tot halve ringen.
    4.
  14. Besprenkel ze met een beetje om te vermijden dat ze zwart worden.
    5.
  15. Leg de op de biscuit.
    6.
  16. Giet de cream-cheesemix over de .
    7.
  17. Bak 1 uur in de oven en laat afkoelen.

    De coulis
    1.
  18. Laat het gelatineblad 8 minuten in koud water weken.
    2.
  19. Verwijder de staartjes van de en snijd de in tweeën.
    3.
  20. Doe de , de en de in een pan.
  21. Laat ze op een zacht vuur 10 minuten inkoken.
    4.
  22. Knijp het gelatineblad uit en klop het met de eierklopper door de coulis totdat de opgelost is.
    5.
  23. Giet de coulis over de cheesecake en serveer.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, suiker, frambozen, aardbeien, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en mascarpone
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, mascarpone is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, suiker, gelatine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1052 kcal
52%4208 kcal
Vetten
84 g.
120%336 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
65 g.
72%260 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake met frambozen en aardbeiencoulise