Cheesecake met rood fruit
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van battum80
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Mixer
- Keukenmachine
- Bakvorm
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Smelt de in een pannetje.
- Verkruimel de in een keukenmachine en voeg de gesmolten toe.
- Bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Doe het koekmengsel in de bakvorm en druk stevig aan met een lepel.
- Zet de bakvorm even in de koelkast terwijl je de vulling maakt.
Mix de , yoghurt, , en met een mixer. - Giet dit mengsel op in de bakvorm boven op de koekbodem.
- Verdeel met een theelepel de jam in 'druppels' over de en verdeel ook het roodfruit gelijkmatig over de taart.
- De jam en het fruit zakken naar de bodem.
Bak de taart in 35 minuten op 170 graden. - Laat afkoelen en zet de taart daarna 2 uur in de koelkast om op te stijven.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker, aardbeien, aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter, roomkaas, griekse yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en griekse yoghurt
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter, roomkaas, griekse yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 236 kcal | 11% | 1888 kcal |
Vetten | 18 g. | 25% | 144 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 22 g. | 25% | 176 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |