Cherry toast
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van azuro
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Snijd de sneetjes brood door midden.
- Verhit wat olie in een koekenpan en leg hier de sneetjes brood even in.
- Bak ze aan beide zijden tot ze mooi goudbruin en krokant zijn geworden.
- Leg ze even op keukenpapier om het teveel aan vet er weer uit te laten trekken.
- Verwarm de vlaaivulling en voeg de gehakte toen.
- Warm even door, maar kook niet!
- Haal vervolgens van het vuur en zet opzij. (De vlaaivulling hoeft niet perse koud te zijn) Maak ondertussen de volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bestrijk 1 helf van de sneetjes met de room en schep er vervolgens wat van de vlaaivulling over.
- Dek af met de ander helft van het brood.
- Maak een glazuur van 100 gram met 2 á 3 eetlepels water.
- Schep grofweg wat glazuur over de bovenste snee brood en garneer af met .
- Zet het in de koelkast om koud te serveren.
- Tip:
- Je kunt het brood ook vooraf al bestrijken met glazuur, zodat je dit gerechtje meteen met de warme kersen kunt serveren.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 220 kcal | 11% | 880 kcal |
Vetten | 23 g. | 32% | 92 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |