En doe eerst de bruine in de pan.
Daarna de Kidney bonen(1 blikje)(2 blikken) en het mais(1 blikje).
Voeg nu het gehakt(1 kilo) toe.
Snipper de uien(3) en de paprika(1 stuk) tot vierkantjes van ongeveer 2 cm bij 2 cm en voeg ze aan de pan toe.
Roer nu alles goed door elkaaar zodat alles goed is verdeeld.
Laat het geheel nu op een laag pitje door koken, totdat de kidney bonen(1 blikje)(2 blikken) gaar zijn!
Je kunt een rooie paprika(1 stuk) nemen enn het mais(1 blikje) weglaten, maar dan is het gerecht zo BRUIN.
Daarom neem ik liever een GROENE paprika(1 stuk) en het GELE mais(1 blikje), zodat er een beetje kleur in het eten zit.
Is aantrekkelijker voor de kids!
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept (1)
Chili con carne heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie RESET
Ik ga het vandaag maken, dus ik laat me verassen hoe het smaakt.
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.