Chili con Carne
- Herkomst Spanje
- Categorie Stoofschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Catlis
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- In een koekenpan 4 eetlepels verhitten.
Het gehakt erbij doen en dit al roerend bakken tot het rul wordt.
Het gehakt vervolgens in een grote pan doen en de bouillon erbij gieten.
De in blokjes gesneden in de koekenpan in 1 eetlepel glazig laten worden.
De erbij doen, even stoven en daarna bij het gehakt en de bouillon in de grote pan doen, met geperste en de fijngesneden pepers erbij.
De in de grote pan, en ongeveer 45 minuten zachtjes laten koken, de moeten daarbij uit elkaar vallen.
De in een zeef laten uitdruipen, in de grote pan doen en even mee koken.
De Chili con carne nu met , en op smaak brangen (goed pikant).
Eten met aardappelpuree of gekookte aardappels of rijst.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Chili Con Carne41u15m
-
Recept
Chili con carne440m
-
Recept
Chili con carne41u
-
Recept
Chili con carne met rundvlees41u20m
-
Recept
Chili Con Carne445m
-
Recept
Chili con carne á lá mama42u35m
Variaties op Chili con Carne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chili Con Carne | 25 | Vlees |
Chili con carne van zwarte bonen met runderreepjes | 1 | Roerbakgerechten |
Osse Broullie (Chili con carne) | 1 | Stoofschotels |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 637 kcal | 31% | 3822 kcal |
Vetten | 45 g. | 65% | 270 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 9 g. | 3% | 54 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |