Chili con Carne
- Herkomst Mexico
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van renken_p
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- in een grote pan of wok opbakken.
- erbij rullen met de , knoflookpulp en gehaktpoeder.
- in ringen toevoegen, af en toe omscheppen om de goed te fruiten.
- Voeg nu de puree/ -blokjes en de uitgelekte toe.
- Na 5 tot 10 min.
- de paprikablokjes en de toevoegen.
- Leg nu de half opengesneden (met of zonder pitjes)) midden in de pan of wok en strooi wat rond.
- Nu kunt u rustig de gaan koken, of toch nog een aantal uur wachten, want het schijnt te zijn dat Chili con Carne lekkerder wordt naar mate het langer staat te pruttelen.
- Wel zo nu en dan even omscheppen.
- Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Chili con carne445m
-
Recept
Chilli con carne41u
-
Recept
Chili415m
-
Recept
Risotto con Funghi450m
-
Recept
Pollo con arroz41u55m
Variaties op Chili con Carne
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chili Con Carne | 25 | Vlees |
Chili Con Carne met gember | 1 | Stoofschotels |
Chili con carne met lamsgehakt | 1 | Tapas |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1271 kcal | 63% | 2542 kcal |
Vetten | 33 g. | 47% | 66 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 185 g. | 71% | 370 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |