Chinees geroosterd varkensvlees
- Herkomst China
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Doe alle ingredienten voor de saus, behalve vlees, knoflook en in een pan en verwarm deze tot de saus een beetje stroperig wordt.
- Neem de pan van het vuur en laat afkoelen.
- Marineer het vlees 1 nacht in de koelkast in 2/3 van de saus en de knoflook.
- Laat het vlees uitlekken in een vergiet en zet het gedurende 15 minuten in de oven bij 185 graden Celcius na het bestreken te hebben met de .
- Bestrijk het vlees met de saus en rooster het verder in de oven onder de grill totdat het gaar en knapperig is.
- Snijd het vlees in hapklare stukken, doe de rest van de saus erover en serveer als snack of als gerecht bij een rijsttafel.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vijfkruiden geroosterd varkensvlees44u
-
Recept
Chinees varkensvlees met aubergine445m
-
Recept
Gemarineerd varkensvlees met broccoli en cashewnoten450m
-
Recept
Babi lombok ketjap (pittig gekruid varkensvlees)41u
-
Recept
Dubbelgekookt varkensvlees42u
-
Recept
Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)42u35m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- sesamolie is niet geschikt voor een sesam-intollerantie
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 620 kcal | 31% | 1860 kcal |
Vetten | 54 g. | 77% | 162 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 9 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |