Chinese Loempia
- Herkomst Nederland
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van kees_rundvlees
- Schrijf een review
![Chinese Loempia](https://s.mijnreceptenboek.nl/i/lib/xl/loempia-recept.jpg)
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Snij de kipfilet in blokjes van ca 1 x 1 cm, kruid ze naar smaak en bak ze rondom aan in wat .
- Wel intussen de bamikruidenmix in 100 ml kokend water.
Klop de 2 los, doe er een scheutje melk bij en bak een naturel omelet. - Snijd deze in stukjes van ca 1 x 1 cm,
snijd de in stukjes van ca 1 x 1 cm .
Halveer de hoeveelheid en bak dit met de kip , omelet en de roerbakgroenten even goed door in de wokpan. - Voeg op het laatst de taugé toe
Klop het 3e ei los met een beetje water. - Kwast dit straks op de randen van de filodeegplakken.
Spreid een vel uit in een ruitvorm.
Kwast de randen in met het geklopte ei.
Leg 2 eetlepels vulling op het vel en rol de loempia strak op. - Vouw halverwege de punten naar binnen.
Bestrijk de loempia's met wat zonnebloemolie.
Bak de loempia's 20 minuten in een oven van 220 graden,
Smullen maar!
Ook lekker om te maken
Variaties op Chinese Loempia
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chinese loempia's | 1 | Streekgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in kruidenmix
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 304 kcal | 15% | 6080 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 100 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 13 g. | 5% | 260 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |