Week de in de .
Snijd de in stukjes en de in blokjes.
Meng de met de en een klein beetje koude .
Halveer het in de lengte en schraap het merg eruit.
Breng de vanille met de aan de kook.
Schenk de hete op het eimengsel.
Giet terug in de pan en gaar de compositie op laag vuur zonder te koken.
Haal een spatel door de compositie en trek een streep met je vinger over de spatel.
Als de crème niet doorloopt is deze gaar.
Week de in ruim water.
Los de op in de compositie en laat afkoelen op ijswater tot de massa koud en lobbig is.
Klop de op tot yoghurt dikte en spatel door de compositie en spatel de vulling er voorzichtig door.
Giet het puddingmengsel in een vorm en laat het circa 2 uur opstijven in de koelkast.
Zet de vorm in een bak met heet water zodat hij los van de vorm komt en los hem op een schaal of etagère.
Garneer de pudding met toefjes slagroom(1 stuk)(500 milliliter) en seizoensfruit.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en cake
Suiker
suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
chocolade en cake kan sporen bevatten van ei en Allergie in eidooiers
Koemelk
chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk, slagroom, slagroom
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en bitterkoekjes
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
chocolade en cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk, slagroom, slagroom
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, gelatine, rum
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
Vis
gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.