Choco pasta

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Laat de chocolade smelten (au-bain-marie).
  2. laat de , en samen smelten.
  3. Doe de twee bij elkaar en mix de beide samen.
  4. De erbij en gedurende 1,5 minuten mixen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade puur en margarine
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade puur
  • suiker en vanille suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • chocolade puur kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • chocolade puur en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade puur
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur en margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en vanille suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade puur en margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Choco pasta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Inderdaad de eidooiers eerst door de chocolade mengen is beter, pas op met rauwe eieren en verhit alles na samenstelling nog een keer goed.
Frank 6 juni 2013
Ik had vroeger ook een recept voor chocopasta, maar ben het kwijt. ik weet wel nog dat ik de eidooiers door de chocolade roerde en dan later de opgeklopte eiwitten erdoor spatelde. Maar ik ga deze zek... Lees reactie
T. van de Vin 10 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
840 kcal
42%3360 kcal
Vetten
61 g.
87%244 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
50 g.
55%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Choco pasta