Choco-tiramisutaartje zonder oven

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Halveer 3-4 lange en leg ze in een cirkel langs de rand van een springvorm (18 cm doorsnede.
  2. Leg 2 lange in het midden, snijd ze eventueel door zodat ze beter passen.
  3. Halveer 1 lange vinger en vul er de gaten van de bodem mee.
  4. Bedruppel met de .
    Breek de chocolade in stukken.
  5. Verhit de maar laat hem niet koken.
    Neem de van het vuur en voeg de chocolade toe.
  6. Smelt de chocolade al roerend.
  7. Laat circa 10 minuten afkoelen tot de crème dik en vloeibaar is.
  8. Schenk het chocolade mengsel in de vorm over de lange .
  9. Zet de taart minstens 2 uur in de koelkast.
    Was de en de bramen voorzichtig.
  10. Was de aalbessen en ris de bessen van de takjes.
  11. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren
    Breng 300 ml aan de kook.
  12. Roer de maïzena glad met 5 eetlepels en de .
  13. Voeg het maizena mengsel toe aan het kokende sap.
  14. Kook circa 1 minuut op laag vuur, voeg dan het fruit toe.
    Laat afkoelen.
    Maak een groot mes nat met heet water en droog het af.
    Snijd de taart voorzichtig los van de rand en neem hem uit de vorm.
    Bestrooi kort voor het opdienen rijkelijk met de en verdeel wat van het fruitmengsel op de taart.
  15. Dien het overige fruitmengsel er naast op.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • frambozen en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
117 kcal
5%1872 kcal
Vetten
4 g.
6%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%224 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Choco-tiramisutaartje zonder oven