Choco-vanilletoetje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Roer het puddingpoeder, de en 5 eetlepels glad.
  2. Breng de overige aan de kook en roer het aangemaakte puddingpoeder er doorheen.
  3. Laat de pudding al roerend ca. 1 minuut zachtjes doorkoken.
  4. Laat de pudding afkoelen en roer af en toe er doorheen.
  5. Roer de creme fraiche glad met de .
  6. Vul 4-6 dessertglazen (ca. 150 milliliter inhoud) met afwisselend de pudding en de creme fraiche.
  7. Zet de glazen minimaal 1 uur in de koelkast.
  8. Hak de witte en de pure apart van elkaar fijn en smelt beide soorten au bain marie.
  9. Wrijf de gesmolten naast elkaar over een bakblik.
  10. Spatel de zodra hij hard begint te worden er in krullen vanaf en versier de toetjes hiermee.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
233 kcal
11%932 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
8%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
4%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Choco-vanilletoetje