Chococrisps
- Herkomst Eeg
- Categorie Budget
- Bereiden
- Kookboek van irmatjee
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Breek de (op kamertemperatuur) in stukjes.
Doe de en de gemalen in een bak. - Breek de door het met twee handen een beetje stuk te knijpen.
Smelt de samen in een pannetje au bain marie.
Doe er eventueel wat kokosvet of zonnebloemolie bij om het lekker glad te maken.
Als alles gesmolten is doe je de en de bij het chocolademengsel.
Maak kleine hoopjes, eventueel in bonboncups. - Laat dit hard worden in de koelkast en voila heerlijke chococrisps.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 14 kcal | 0% | 280 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |