Chocokrullen met hazelnoten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Rooster de in de oven en verwijder het bruine laagje.
  2. Doe de noten in een zakje en rol ze fijn met een deegrol.
  3. Meng de mix, de en de tot een glad deeg.
  4. Bestrooi het deeg met bloem en laat het 15 minuten rusten in de koelkast.
  5. Bestuif het werkblad met wat bloem en rol het deeg uit tot een rechthoekige lap.
  6. Meng de chocopasta, de en de .
  7. Strijk dit mengsel uit op het deeg.
  8. Rol de deeglap op tot een cilinder.
  9. Snij er plakjes af van ongeveer een halve centimeter dik.
  10. Leg de plakjes op een met bakpapier belegde bakplaat.
  11. Bak de chocokrullen ongeveer 8 minuten in een voorverwarmde oven op 180° C.
  12. Tip:
  13. Gebruik voor kruimeldeeg koude .
  14. Kruimeldeeg wordt heel plakkerig als je op kamertemperatuur gebruikt.
  15. Daardoor moet je het lang laten afkoelen voor je ermee aan de slag kunt.
  16. Gemakkelijker is meteen koude te nemen.
  17. Zo blijft het deeg steviger en is het beter uit te rollen.
  18. Gebruik nooit vloeibare margarine voor kruimeldeeg, want dan stijft het deeg niet op.
  19. Ook speculaas- en koekjesdeeg maak je best met koude .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • hazelnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
176 kcal
8%704 kcal
Vetten
27 g.
39%108 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocokrullen met hazelnoten