Chocolade-aardbeientaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Aardbeientaart recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Keukenmachine
- Taartvorm
Bereidingswijze
- Maak de speculaas fijn in de keukenmachine.
- Smelt de en schep goed om met de koekkruimels.
- Bekleed een taartvorm met ruim plastic- folie, vul de bodem met koekkruimels en druk aan.
- Zet 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
- Roer voor de vulling de met de suiker tot een romig mengsel en voeg het merg toe.
- Smelt de heel langzaam au bain marie, laat 5 minuten afkoelen en roer door de .
- Roer het citroensap erdoor.
- Klop de stijf en spatel luchtig door het -chocolademengsel.
- Giet de vulling op de bodem, dek af met de folie en zet 4 uur in de koelkast.
- Snijd voor het serveren de in plakjes en bereid de Taartina volgens aanwijzing verpakking.
- Verdeel de over de bovenkant en schenk de gelei erover.
- Laat 15 minuten opstijven en serveer meteen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Aardbeientaart430m
-
Recept
Mandarijnen aardbeientaart435m
-
Recept
No-bake aardbeientaart415m
-
Recept
Aardbeientaart41u30m
-
Recept
Aardbeientaart440m
-
Recept
Chocolade creme taart435m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
- basterdsuiker en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
- boter, roomkaas, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, roomkaas, slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 203 kcal | 10% | 2436 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 216 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 14 g. | 5% | 168 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |