Chocolade brownies

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Glazuur:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden C.
  2. Smelt de blokjes en stukjes chocolade au-bain-marie.
  3. Laat het mengsel licht afkoelen en voeg de toe.
  4. Klop de en suiker tot er een luchtig, zacht mengsel ontstaat.
  5. Voeg het chocolademengsel druppelsgewijs toe.
  6. Zeef , en en spatel het door het chocolademengsel.
  7. Voeg vanille en noten toe.
  8. Schep het beslag in een ingevette bakplaat.
  9. Bak deze tot 30 ] 40 minuten tot de koek in het midden zacht aanvoelt.
  10. Laat de koek in de vorm afkoelen.
  11. Voor het glazuur:
  12. smelt de en de chocolade au bain]marie.
  13. Roer de en het erdoor.
  14. Voeg de toe en klop tot een glad mengsel.
  15. Haal dit van het vuur en laat het in een kom met ijswater afkoelen.
  16. Klop tot het mengsel lobbig is.
  17. Verdeel het glazuur over de koek en strooi de gehakte noten erover.
  18. Laat het glazuur opstijven en snijd de koek in vierkante stukken.
25
25
25

Variaties op Chocolade brownies

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocolade brownies
VariatieAantalGang
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade1Koekjes
Witte-chocolade brownies1Koekjes
Chocolade brownies1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
  • pure chocolade, bakpoeder, pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • vanillesuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, pure chocolade, boter, pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
313 kcal
15%7512 kcal
Vetten
19 g.
28%456 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%312 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade brownies