Chocolade cupcakes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Oven
  • Vormpjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 175 graden.
  2. Zet de papieren vormpjes in de muffinvorm.
    Klop de , suiker en tot een lichte luchtige massa.
  3. De suiker moet grotendeels zijn opgelost.
    Klop de schuimig.
  4. Meng dit vervolgens goed met het boter-suikermengsel.
  5. Voeg het meel,,vanilesuiker en cacaopoeder toe en schep er luchtig doorheen.
    Vul de papiern cups voor driekwart met het beslag.
  6. Bak de cakejes in 20 minuten gaar.
  7. Haal de cakejes uit de vorm en laat ze in het papier afkoelen op een rooster.
    Klop de met de , luchtig en schep het in een spuitzak.
  8. Spuit toefjes op de cakejes en versier ze met aardbeien, bigarreaux en chocodecor.
25
25
25

Variaties op Chocolade cupcakes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocolade cupcakes
VariatieAantalGang
Chocolade cupcakes1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
  • basterdsuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
252 kcal
12%3024 kcal
Vetten
14 g.
20%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
27 g.
10%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
1%12 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade cupcakes