Chocolade met hazelnootpasta
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van serena
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Voorbereiden:
- Verwarm de oven voor op 170 ºC.
- Smelt de pure chocola met de au bain-marie.
- Laat even afkoelen.
- Voeg eerst de toe en dan de .
- Meng er dan , en door en roer goed door elkaar.
- Voeg de melkchocola toe.
- Laat het deeg ca. 1 uur stevig worden in de koelkast.
- Bereiden:
- Schep met een theelepel wat van het deeg af en maak er een balletje van.
- Herhaal dit met de rest van het deeg.
- Leg de balletjes voorzichtig op 5 cm afstand van elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat en zet deze 12-15 minuten in de oven.
- Haal de koekjes uit de oven en laat ze afkoelen.
- Schep wat op de helft van de koekjes en leg er een ander koekje bovenop.
- Druk dit voorzichtig aan.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade, bakpoeder, hazelnootpasta kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- pure chocolade en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en hazelnootpasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en hazelnootpasta
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1012 kcal | 50% | 4048 kcal |
Vetten | 55 g. | 79% | 220 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 55 g. | 21% | 220 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 75 g. | 83% | 300 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |