Chocolade muesli koek
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Bereiden
- Kookboek van Yasmin1984
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Leg een groot stuk bakpapier op tafel.
Smelt de pure au bain marie.
Leg de plat neer in de vorm die jij wilt. - Giet de pure over de , verdeel het goed.
- Laat dit wat hard worden.
Zodra de pure hard is geworden smelt je de witte en giet dit in dunne strepen over de koek heen.
Laat het goed drogen in de koelkast en zodra hij goed hard is breek je hem in stukken.
lekker als tussendoortje.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in muesli, chocolade, pure chocolade
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in muesli, chocolade, pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in muesli
- Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in muesli, chocolade, pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 326 kcal | 16% | 1304 kcal |
Vetten | 11 g. | 16% | 44 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 50 g. | 19% | 200 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |