Meng in een kleine kom de met de gecondenseerde , het eiwit en het .
Meng apart de bloem met de 50 gram , het zout(0.5 theelepels) en de cacao(30 gram).
Voeg het bloemmengsel toe aan het melkmengsel en roer goed.
Dek af en laat rusten in de koelkast tot de volgende morgen.
In een kleine steelpan meng je de maïzena met de 70 gram suiker(70 gram)(50 gram).
Doe het water(250 milliliter) en 350 gram frambozen(450 gram) in een blender en pureer.
Haal het mengsel door een zift om de zaadjes te verwijderen en vang de rest op in het suiker(70 gram)(50 gram)-maïzena potje.
Breng aan de kook en laat 2 minuten doorkoken tot een dikke saus.
Doe in een klein kommetje en laat zo snel mogelijk afkoelen.
Zet een koekenpan op een middelhoog vuur, vet de pan in, vul met een 3tal eetlepels pannenkoekenbeslag en kantel de pan tot de bodem gelijkmatig bedekt is.
Bak tot de bovenkant droog lijkt, draai de pannenkoek om en bak 15 tot 20 aan de andere kant.
Verwijder op een rooster.
vet de pan opnieuw in en herhaal tot het beslag opgebakken is.
Leg vetvrij papier tussen de pannenkoeken zodat ze niet aan mekaar gaan plakken.
Serveer elke flensje met 3 eetlepels frambozensaus, rol op en werk af met opgeklopt slagroom(1 blikje).
Garneer met de overgebleven frambozen(450 gram) en bestrooi met wat extra poedersuiker(1 theelepel).
Een heerlijke variatie voor de kinderen weer eens een ander soort pannenkoek dan standaard het proberen waard (wel een beetje ongezond).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
zelfrijzende bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
Suiker
suiker, suiker, frambozen, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eiwitten en ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
magere melk, melk, slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
magere melk, melk, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, suiker, poedersuiker
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.