Chocolade taart
- Herkomst Italie
- Categorie Taart en gebak
- Chocolade taart recepten
- Bereiden
- Kookboek van lilly_italia
- 7 reviews
Keukenspullen
- Taartvorm
- Oven
- Zeef
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 180 graden C.
De eigeel van het eiwit scheiden, voeg bij het eigeel, gesmolten boter en toe. - Goed roeren totdat het een mooi mengsel wordt.
Als je het eiwit stijf hebt geklopt, voeg je het toe aan het mengsel.
Dan voeg je de gesmolten chocolade toe, dan het melk, en een snufje .
Dan langzaamaan het toevoegen door een zeef uiteraard!!
Goed mengen, dan gist bij doen, weer goed mengen.
Dan kan je het in een mooie taartvorm doen.
In de oven voor ongeveer 40 minuten, ligt aan je oven.
En smullen maar!
Ook lekker om te maken
-
Recept
Chocolade brownies41u
-
Recept
Chocolade creme taart435m
-
Recept
Chocolade cakejes415m
-
Recept
Chocolade-frambozentaart43u20m
-
Recept
Chocolade- noten taart41u15m
-
Recept
Chocolade cheesecake41u
Variaties op Chocolade taart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chocolade taart | 2 | Taart en gebak |
Chocolade taart met Chia zaad | 1 | Raw food |
Chocolade taart met hazelnoten en amandelen | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- bakpoeder en pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (7)
Chocolade taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.1 / 10 in 7 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 378 kcal | 18% | 3024 kcal |
Vetten | 11 g. | 15% | 88 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 16 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 28 g. | 10% | 224 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 25 g. | 28% | 200 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 16 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |