Chocoladecake
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van majel01
- 1 reviews
Keukenspullen
- Bakpapier
Bereidingswijze
- mixen tot hij glad is, dan de en erbij doen en door elkaar mixen.
Tenslotte de gebroken biscuitjes er door doen.
Doe bakpapier in een cakevorm en doe hierin het mengsel.
Laat de cake enkele uren in de koelkast staan en hij is klaar.
Ook lekker om te maken
Variaties op Chocoladecake
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Chocoladecake | 4 | Taart en gebak |
Warme chocoladecakejes | 2 | Nagerechten |
Chocoladecake van pure chocolade | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Chocoladecake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per cake | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 48 kcal | 2% | 48 kcal |
Vetten | 4 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 2 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |